Žalia kava – atsiliepimai, komentarai, kaina, Kaip jis veikia?

[Total: 0    Average: 0/5]

klasė sparčiai užkariauja pasaulio superfoods labai gerai žinomų šiandien tapo žalia kava nauda ir žala, kuri jau buvo įrodyta svorio, masinių ligų, kosmetikos priežiūros gydymo – kokiais tikslais tik tai nepatartina naudoti. Tikrai jos geros savybės, todėl universali? Kaip gerti žaliąją kavą ir ji gali būti naudojama su pienu? Ką gali būti naudinga žalia kavos ekstraktas? Leiskite sužinoti atsakymus į šiuos klausimus.

Žalia kava: Aprašymas

Tamsiai rudi kavos pupelės, kurios yra užpiltos kavos gėrimus, po surinkimo ir džiovinimo, patiria skrudinimo. Į terminio apdorojimo proceso, jie praranda didelę dalį organinių ir riebalinių rūgščių, drėgmės, eteriniai aliejai, flavonoidai, vitaminai, mikro -. Ir makroelementų

Todėl, rėmėjai sveikos gyvensenos žalios kavos pupelės yra labai naudingi produktai, su kuriais būtina pakeisti klasikinį keptas kolega. Pasiūlymas atitinka paklausą ir kuria įvairius produktus, o šiandien galite įsigyti šį produktą keletą versijų:

  • nesmulkinti grūdai;
  • į suvirinimo plaktuku;
  • grūsti įdėta sėklos, prieskonių, žolelių ir kt;.
  • kavos ekstraktas;
  • tirpių (labai retai) ir žemės mišinys šparaginės pupelės su kepta.

Cheminė sudėtis ir savybės žalios kavos

Priklausomai nuo konkretaus formos, cheminė sudėtis žalia kava taip vertingų medžiagų:

  • 2,5% kofeino;
  • nuo 9% iki 19% baltymų;
  • 0,17-0,65% monosacharidų;
  • iki 12% taninų;
  • 6-7% pentozano;
  • nuo 4% iki 11% rūgšties chlorogenowego;
  • 0,4 ​​proc vyno rūgšties;
  • 0,3% obuolių rūgšties;
  • 1,8% arabinozės;
  • 20,8% manozės;
  • 7% gliukozės;
  • 0,3% citrinų rūgšties;
  • 0,2% kavos rūgšties.

Pažymėtina, taip pat didelį skirtumą nuo riebalų ir riebalų rūgščių kiekio. Jie gali būti naudojami iki 18% bendros masės. Kofeinas žalia kava yra atstovaujama beveik tų pačių apimčių kaip ir skrudinti, bet Papildoma naudinga elementai yra gerokai dideli. Apie 34% šių grūdų yra ekstrahuojamas (į gėrimo, o maisto ruošimui) komponentus. Tai daro galingą biologiškai aktyvaus produkto grūdus, sočiųjų kūną su daugeliu vertingų maistinių medžiagų ir pagerinti viso kūno funkcionavimą.

Žalia kava nauda ir žala

Stipriausias poveikis bendram srovės yra alkaloidas, kurio yra “bruožas” kavos – 1,3,7-trimetilxantin arba tiesiog kofeino. Jis yra įtrauktas į asimiliacijos ir reguliavimo gliukozės kiekį kraujyje, stimuliuoja nervų ir širdies bei kraujagyslių sistemų. Jos pagrindinės ypatybės naudojami pagal paskirtį -., Siekiant pagerinti sveikatą, fizinį bei psicho-emocinis tonas

chlorogeno rūgštis turi galingas antioksidantas gebėjimus. Jo didelis kiekis žalios kavos (50% didesnis nei kepti) daro tai vertingas produktas, kovojant su senėjimo ir plėtros vėžio. Jis taip pat dalyvauja širdies funkcija, prevencijos trombozė, aterosklerozės ir diabeto stabilizacijai. Kava yra toli į priekį nuo šios rūgšties, be kitų produktų, tradiciškai, esančių maiste turinį.

Didelė taninai suteikia kavos savitą tortų skonį, tačiau jų naudojimas yra ne tas atvejis. Jie pateikiami daugiausia tanino, greitai veža kraują, o antibakterinis darbą. Iš taninų organizme buvimą, svarbu sklandžiai veiksmų virškinimo organų, intensyvus atkūrimo audinių ir pašalinti kenkėjišką atliekų produktus.

Beveik dviejų dešimčių amino rūgštys gyvybiškai sveiką organizmo funkcionavimui. Jų nebuvimas trukdo normaliai funzionavano iš kaulų ir raumenų sistemos ir raumenų. Be to, šios medžiagos padaryti kraujagyslių sienelės patvaresni ir elastinga, ir stabilizuoti apetitą.

Trigonelline padeda išlyginti slėgį, reguliuoti hormoninį atmosferą kūno, mobilizuoti medžiagų apykaitos procesus, pagreitinti smegenų veiklą ir pagerinti kraujo kokybę.

Žalia kava: niuansų naudingu poveikiu organizmui

  • Produktas žymiai pagerina riebalų skilimą, tačiau reikalauja ne tik kavą, bet ir didelį fizinį aktyvumą. Švaraus geriamojo 5-6 puodeliai žaliosios kavos per dieną nebus pertekliaus konvertavimo.
  • Produktas pagreitina keitimo procesus visais lygmenimis. Kuo didesnis kokybės medžiaga tvarkomi, platinami ir rodomi. Todėl patartina gerti žaliosios kavos svorio. Tačiau, sparčiai įsisavinimą pasirodo ir širdingas apetitas. Turiu susilaikyti save.
  • Kofeinas žalia kava virpesius iki nervų sistemą ir gali žymiai pagerinti dienos metu rezultatus. Šio efekto priklausomybė ateina “ne” ir gali sukurti miego ir per parą, trūksta koncentracijos, energijos stoka trūkumas.
  • Žaliavinės kavos yra silpnesnis hipertenzinė poveikis, tačiau žmonės su aukšto kraujo spaudimo vis dar reikia vartoti ją atsargiai.
  • Produktas gali dezinfekuoti bei pagerinti GI funkciją. Tačiau įvykis ūmios ir lėtinės negalavimų gali sukelti blogėjančią padėtį.

Kaip gerti žaliąją kavą

Dėl skirtumų sudėties ir struktūros, yra skirtumų alaus žalią kavą, palyginti su kepimo skrudintų kavos pupelių technika. Iš viso, šis procesas užtrunka šiek tiek daugiau laiko. Norėdami pradėti, jie taip pat turi sumalkite. Priklausomai nuo asmeninio skonio, galite lengvai apkepkite juos sausoje keptuvėje, pastoviai maišydami, ilgiau nei 15 minučių. Taigi, už porcijoje, kuri atitinka įprastinės kavos puodelio paruošimo, turėtų imtis apie 1-1. 5 šaukštai grūdų į 100-150 ml.

Nereikia pernelyg susmulkinus, tai paprastai trunka 2-3 kartus pradėti automobilį 15-20 sekundžių. Atsižvelgiant į malūnėlis nesant galite naudoti maišytuvą su antgaliu Breaking riešutų ar net prasismelkti juos ranka skiediniu. Tiesą sakant, gėrimas gana gerai virta ir grūsti grūdus.

Kiti veiksmai:

  1. Turk arba puode mažo dydžio (kibiras) pripildytas vandens. Jums reikia imtis šiek tiek daugiau nei numatyti tikrą verdančio. Skystis yra kaitinamas, bet ne užvirinti.
  2. Kai pradedi lipti oro burbuliukus eiti į vandenį žemės žalios kavos ir toliau virkite ant mažos ugnies, retkarčiais pamaišydami.
  3. Putų yra ekstrakcijos gėrimo pradžioje ženklas. Norėdami pašalinti nebūtina.
  4. Kadangi puta atėjimas turėtų praeiti per 2-3 minutes, po kurios galima pašalinti kavos nuo karščio. Vandens taps žaliųjų atspalvį.
  5. gėrimas turėtų būti pilamas į stiklinę ar puodelį per tankų sietelį.

Ši kava gėrimas skiriasi nuo įprastų kavos iš skrudintų pupelių skonį ir aromatą. Tai yra labai naudinga, kai imamasi pusvalandį prieš valgį ar sunkaus fizinio aktyvumo. Šiuo atveju, jis tiesiog turi laiko paleisti aktyvią medžiagų apykaitą ir nustatyti kūno produktyviam darbui.

Žalia kava svorio

Šiandien plačiai skelbiama naudingų savybių žalia kava svorio. Ir jis tikrai galėtų padėti, bet tik kartu su kitų priemonių kompleksas. Trumpai tariant, žalia kava užtikrina svorio, ir yra įtrauktas į šį procesą ir pagreitina ją.

pagalbinių gėrimų vartojimas sėkmingai atsikratyti perteklinių svarų turėtų būti derinamas su:

  • kalorijų sumažinimas kasdienį racioną;
  • mažėja dalis greitai Poligrafija angliavandenių ir riebalų dietos;
  • padidėjimas sumos girtas per dieną vandens iki 2 litrų;
  • padidinti fizinį aktyvumą;
  • perėjimas prie aiškaus planavimo maitinimo sistema.

Tokiu būdu maisto ir veikla žalia kava padės “Įjungti” kūno ne tinkamose akimirkų už efektyviau deginti kalorijas, jų perdirbimo kokybę, pašalinti perteklinių toksinų. Ir patraukliomis formų grąža nebus jus laukti.

Žalia kava su imbieru svorio

  1. Užvirkite 3 litrų vandens.
  2. Pridėti 75 gramų šviežių žemės pupelių.
  3. Kuko maždaug ketvirtį valandos.
  4. Supilkite per tankų sietelį.
  5. Norėdami nuvalyti nedidelį kiekį imbiero šaknies ant plono tarka ir įdėti į skystį.
  6. Jums reikia naudoti 200-250 ml šio gėrimo kiekvieną dieną.

Žaliosios kavos aliejaus

Ar žalsvai geltonos spalvos skystis, klampus tuo struktūros ir sviestiniu liesti, turėti stiprios kavos skonį ir kartaus skonio. Jis gali būti naudojamas odos priežiūros, garbanos ar nagai. Ji gali apimti masažo kompozicijų kaip kai kurių pagrindinių augalinių riebalų.

Eteriniai kavos aliejus išgaunamas iš lapų kamieninių masės, žievė, gėlės ir ūglių kavos medį. Tai yra skystis su labai turtingu aromatu, turi geresnes kosmetikos savybes eterinių aliejų. Tai naudinga įtraukti į masažo sprendimų ir grožio mišinių.

Žalios kavos ekstraktas

ekstraktas turi stiprų antioksidacinį, skatinant daugelio organizmo sistemų darbą, žvalumo kūno ir dvasios poveikį. Jo įtraukimas į dietą gali žymiai paspartinti ir palengvinti dempingo perteklius svarų procesą. Tačiau, prieš pradėdami vartoti koncentrato, būtina gauti leidimą iš gydytojo.

Pirmiausia, sveikiname su Addicting reikia duoti gydytojas išbandyti T3 ir T4, valgymo elgesio ir bazinio medžiagų apykaitos norma lygį. Faktas, kad tam tikrais sutrikimais Valgymo elgesio sąsajos ir metabolizmą žaliosios kavos naudojimas išgauti pinigų švaistymas, kaip ir narkotikų aktų kita kryptimi.

Kontraindikacijos

žaliosios kavos vartojimas bet kokia forma, ypač per pirmąsias keletą kartų, turėtų lydėti dėmesį į reakcijos S kūno. Ji apima daug medžiagų, kurios gali sukelti atmetimą arba alerginė reakcija.

Kas yra nerekomenduojama gerti žaliąją kavą:

  • nepilnamečiai ir vyresni nei 65 metų.
  • “šerdys” ir aukštas kraujo spaudimas;
  • pacientų, gaunančių raminamųjų ir antioksidantų;
  • nėščioms ir žindančioms moterims.

Galimos neigiamos pasekmės iš geriamojo:

  • kalcio susilpnėjo kaulų ir sąnarių;
  • pablogėjimas dirgliosios žarnos simptomas;
  • padidėjęs akispūdis (glaukoma pavojinga);
  • provokuoja viduriavimas;
  • padidėjo nerimas, nemiga, sklaida, dirglumas, dėl nervų sistemos sutrikimai.
About Taņa Krance Taņa 256 Articles
"Galima sakyti apie Taną Kranceą, tačiau bent jau ji yra įtikinanti ir nesavanaudiška. Žinoma, ji taip pat saugi, linksma ir lyderiai, tačiau jos yra sugadintos ir sumaišomos su beprotybiškumo įpročiais. tačiau jos įtikinamą pobūdį, tai yra tai, ką ji dažnai žavisi. Dažnai žmonės tikisi, kad ir atletika, kai jiems reikia gerbti. Žinoma, niekas nėra tobulas, o Taņa turi ir supuvusių nuotaikų, ir dienų. jos nesantaikos pobūdis ir nepatogus gamta sukelia daugybę skundų tiek asmeniškai, tiek kitiems. Laimei, jos nesąžišimas užtikrina, kad tai nėra labai dažnai. "